Autor: Personaliuudised.ee • 15. mai 2024

Microsoft ja LinkedIn: neljast inimesest kolm kasutab tööl tehisintellekti

Microsoft Corp. ja LinkedIn avaldasid ühise 2024. aasta töösuundumuste indeksi ehk aruande tehisintellekti olukorra kohta tööl, mille pealkiri on „Tehisintellekt on jõudnud töökohtadesse. Nüüd algab raske osa“.
LinkedIn uuris koos Microsoftiga tehisintellekti kasutamist töökohtades.
Foto: IMAGO/Felix Schlikis, Scanpix

Uuringu „AI at work is here. Now comes the hard part“ jaoks küsitleti 31 000 inimest 31 riigist, uuriti LinkedIni töö- ja värbamissuundumusi ja triljoneid Microsoft 365 tulemuslikkust käsitlevaid signaale ning tehti teadustööd koos Fortune 500 klientidega. Sellest nähtus, kuidas tehisintellekt on vaid aastaga mõjutanud kogu maailmas töötamist, juhtimist ja värbamist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456