Autorid: Marja Stina Saaliste, Tambet Toomela, Erika Tuvike • 29. mai 2024

Euroopa Liidu praktikalepingute direktiivi algatus – kas uus valgustus töösuhtes?

Euroopa Liidu praktikalepingute direktiivi algatus seab eesmärgiks tagada praktikantide võrdne kohtlemine töökohal, et edendada õiglasemat tööturgu. See algatus mõjutab aga nii noorte töökogemust kui ka tööandjate praktikakäitumist mitut moodi.
Marja Stina Saaliste, Tambet Toomela ja Erika Tuvike, Eversheds Sutherland Ots & Co

Kas oled kunagi mõelnud, miks paljud tööandjad eelistavad noori võtta praktikantidena, mitte kohe täiskohaga töötajatena? Võib-olla on vastus sellele küsimusele keerulisem ja mitmekihilisem, kui esmapilgul tundub. Tegelikult seisavad noored sageli silmitsi keerukustega, kui nad otsivad võimalusi praktika läbimiseks, olles samal ajal mures selle pärast, kas ja kuidas nende õigusi ja vajadusi töökohal austatakse ning kui suur on nende võimalus saada väärtuslikku töökogemust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456