Autor: Artur Praun • 31. mai 2024

Arendajat ja poeeti motiveerivad väga erinevad asjad ehk kuidas juhtida eri rolle

Pealtnäha on inimeste juhtimine võrdlemisi selge ülesanne, kus juhi tööks on kindlaks teha, et töötajad on varustatud oskuste, motivatsiooni ja tahtega asju ära teha. Baastasemelt see nii ongi, ent kuidas selle eesmärgini jõuda, sõltub juba olulisel määral sellest, milliseid rolle ja milliseid inimesi tuleb kannustada.
Foto: Jake Farra

Enne kui jõuda rollipõhise spetsiifika juurde, on aga oluline mõista universaalseid tõdesid, mis peavad paika nii koodikirjuta, müügispetsialisti kui ka poeedi puhul.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456