Autor: Helen Roots • 21. aprill 2024

Personali Praktik, aprill 2024

Sinililled ja hiirekõrvad!

Kevadine päike annab alati uue hingamise ja uue jõu. Olgu nii keeruline kui tahes, kevadel on ikka tore. Erksa kevadpäikesena säravad ka ajakirja võtmelugude naised. Persoonloos saame lähemalt tuttavaks aasta vabatahtliku panustaja Kadri Sooberg-Aettikuga ja kogemusloost saab kindlasti energiat juurde Eveli Gorobinski jagatud mõtetest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456