Autor: Inga Keres • 25. november 2019

Scania Baltikumi personalijuht: 4 viisi, mille abil töötajat hoida

Iga uus töötaja tuleb korralikult välja koolitada – see võtab aga palju aega ja muud ressurssi. Seetõttu on Scanias värbamisprotsess väga põhjalik, et teha juba alguses õige valik, tõdeb Inga Keres, Scania Baltikumi personalijuht.
Scania Baltikumi personalijuht Inga Keres.
Foto: erakogu

Tasub hoida stabiilsust?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456