Autor: Heigo Kaldra • 20. aprill 2020

Kriisi ei tohi raisku lasta: 5 ettepanekut personalivaldkonnast

Manpower Baltikumi juht Heigo Kaldra
Foto: Meeli Küttim
Võib näida, et kõigi praeguste murede allikaks on salakaval viirus, aga majanduskriisid ei teki vaid ühel konkreetsel põhjusel. Praeguses olukorras, kus riigilt saab toetust see, kes rohkem ja kõvemat häält teeb ning kus üksikutele valdkondadele keskenduvad abimeetmed tekitavad ebavõrdsust pigem juurde, võiks personaliettevõtte Manpower Baltikumi juhi Heigo Kaldra hinnangul ellu viia hoopis pikalt vinduda lastud struktuursed tööturgu korrastavad ja moderniseerivad seadusemuudatused.

Need ei vaja suurt rahasüsti, aga oleks olnud paljudele ettevõtetele ning töötajatele juba praeguses kriisis abiks, järgmistes samuti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456