Autor: Merje Kärner • 26. mai 2020

Merje Kärner: kodukontor – kas uus normaalsus?

Koroonakriis on andnud väärtusliku õppetunni kodus töötamise plussidest ja miinustest. Edukad on tööandjad, kes kasvasid kriisi ajal koos töötajatega, lõid tugeva usaldusliku sideme ning muutusid vastavalt vajadustele.
Funderbeami personalidirektor Merje Kärner

Meenub see märtsikuu päev, kui tegime otsuse, et jääme nüüd kõikides riikides kodukontorisse tööle. Kontorist lahkudes oli tunne, et kohe varsti oleme tagasi. Nädal hiljem sai aga kõigile selgeks, et niipea me siiski kontorisse tagasi ei tule. Paljud seadsid paremini sisse oma kodukontorid ja viisid kuvari või tooli kontorist koju.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456