Autor: Kaido Pajumaa • 28. august 2020

Miks nii paljud meeskonnad ei toimi?

Uus hooaeg on saabumas ja usutavasti saab see olema vähemalt veidikene teistsugune kui paljud eelmisel. Ning jah, seda justnimelt möödunud vägagi ootamatusi täis kevade tõttu.
Kaido Pajumaa.
Foto: Veiko Tõkman

Siiski ei ole maailm päris teistsugune, nagu meid palju hirmutatud on – organisatsioonid koosnevad jätkuvalt inimestest, inimesed moodustavad meeskondi ning meeskondi on vaja juhtida. Seetõttu on üsnagi asjakohane kirjutada algava hooaja alguses väljakutsetest, millega paljud meeskonnad silmitsi seisavad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456