Autor: Karin Kaup, advokaadibüroo KPMG Law partner • 4. august 2021

Uute tööharjumuste teke mõjutab ka seda, kuidas advokaadid tööd teevad

Advokaadibüroode käekäik sõltub eeskätt rahulolevatest ja võimekatest töötajatest, büroo klientide arvukusest ning majanduslikult olukorrast. Kõik majanduselus toimuv avaldub varem või hiljem ka advokaatide igapäevatöös, kirjutab advokaadibüroo KPMG Law vandeadvokaat Karin Kaup advokaadibüroode aastaraportis.
KMPG partner ja vandeadvokaat Karin Kaup

Advokaadibüroode töötajate arv on võrreldes 2019. laias laastus samaks jäänud ning võimalik, et seda stabiliseeris just koroonakriis, sest advokaadibüroos töötamine tundub sellistel aegadel kindlam ja riskivabam kui iseseisvalt tegutsemine. Õiguslikud väljakutsed säilivad ettevõtete jaoks igal ajal, küll võib olukorrast tingituna muutuda nende fookus ja valdkond. Nii võime täheldada ka uut trendi, kus kogenud advokaadid jätavad töö advokatuuris ning asuvad tööle iduettevõtetes ning finants- ja tehnoloogiaettevõtetes. Seetõttu peavad advokaadibürood pingutama, et olla konkurentsis idude ja tehnoloogiaettevõtetega tipptalendi jaoks atraktiivse tööandjana.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456