Autor: Aino-Silvia Tali • 4. veebruar 2022

Praktilised soovitused hajusmeeskondade juhtimiseks

Helmes Grupi arendusjuht Aino-Silvia Tali annab oma kogemusest lähtudes soovitusi hübriidtöö sujuvamaks korraldamiseks.
Helmes Grupi arendusjuht Aino-Silvia Tali.

Kui ma 2017. aasta sügisel Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise ajal uute töövormide konverentsil ütlesin, et kaugtöö on siin, et jääda, paistis saalisviibijate nägudel kõhklust. Tegelikult oli juba siis näha, et maailm liigub paindlikuma töökorralduse poole, aga seda, et muutus saab olema nii järsk, poleks muidugi osanud ennustada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456