Autor: Madis Lokotar • 27. juuli 2022

Koolitaja nipid esimese töökoha leidmiseks

Töö- või praktikakohta otsides on saadud kogemused sageli olulisemad kui töötingimused ja -tasu, kirjutab koolitaja Madis Lokotar.
Madis Lokotar.
Foto: Erakogu

Viimase kahe aasta jooksul olen aktiivselt õpilastele praktikakohti otsinud ning enam kui 200 korral võtnud ühendust mitmesuguste Harjumaal asuvate ettevõtetega. Näen, et paljudel noortel on keeruline iseseisvalt praktikale pääseda. Eelkõige sellepärast, et otsimise ja läbirääkimiste oskused on kesised.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456