Autor: Andrus Hiiepuu, Elisa Eesti tegevjuht • 5. märts 2024

Tippjuht soovitab: kolm uue aja juhtimisvõtet, millest ei saa mööda vaadata

Juhtimiskunstis valib iga juht tööriistad, mida oma töö jaoks kohandab ja igapäevaselt kasutama õpib. On aga mõningaid, millest täna ei saa mööda vaadata ning mis on inimeste juhtimisel ja nende pühendumuse hoidmisel üliolulised.
Elisa tegevjuht Andrus Hiiepuu juhtimisnõu on lihtne: suuna, toeta, arenda!
Foto: Kristjan Madalvee

Rahvusvahelise uuringufirma Gallup värske 2023. aasta töötrendide uuringu raporti (State of the Global Workplace) järgi on tänavu üks olulisemaid juhtimisfookusi töötajate pühendumuse hoidmine. Eesti, muide, on sama raporti alusel Euroopa riikide hulgas töötajate pühendumuse poolest kõrgel 4. kohal: 25% vastanutest ütleb, et nad on oma töös väga pühendunud ja entusiastlikud. See on ülemaailmsest keskmisest kahe protsendipunkti võrra kõrgem. Top Employers Institute, mis auditeerib aastas tuhandeid rahvusvahelisi ettevõtteid ja tunnustab maailma parimaid tööandjaid, tõi veel ühe tähelepanu vajava teemana välja inimeste arendamise.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456