Autor: Äripäev • 15. jaanuar 2024

USA suurpank koondab 20 000 inimest

USA suurpank Citigroup koondab 20 000 inimest pärast seda, kui ettevõte teatas viimase 15 aasta halvimatest kvartalitulemustest, vahendab CNN.
Citigroup koondab.
Foto: Scanpix

Neljandas kvartalis teenis Citi 1,8 miljardit dollarit kahjumit. See teeb 1,16 dollarit aktsia kohta. Ühtlasi on see tulemus oluliselt kehvem kui olid oodanud analüütikud - nemad prognoosisid kahjumit 11 senti aktsia kohta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456