Autor: Enn Tosso • 13. detsember 2023

USA töökohtade arv kasvab ja töötuse määr kahaneb

Ehkki Wall Street avanes reedel miinuses, pöördusid indeksid päeva edenedes roheliseks, kuna nii tarbijate kindlustunne kui uute töökohtade arv kasvab.
USA-s lisandus ligi 200 000 uut töökohta.
Foto: Reuters/Scanpix

Täna avaldatud USA töötuse määr näitas novembris ootamatult langust, mis peegeldab märke, et tööturg ei pruugi jahtuda nii kiiresti, kui paljud esialgu arvasid. Tööstatistika büroo andmed näitasid nimelt, et töötuse määr oli 3,7%, mis on madalam kui oktoobri 3,9%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456