Autor: Tarmo Virki • 8. mai 2023

Wise’i personalijuht: Majanduslanguses on hea värvata, aga talendid väldivad riske

„Värbamise seisukohast on majanduslangusel plusse ja miinuseid,“ ütles Wise’i personalijuht Isabel Naidoo intervjuus Riia TechChill konverentsil.
Wise'i personalijuht Isabel Naidoo TechChilli laval.
Foto: Krists Luhaers

„Üldiselt näevad ettevõtted töötajate vahetuvuse aeglustumist. Loomulikult oli konkurents tihedam, ettevõtted ajasid taga sama talenti. Samas, talente on endiselt väga raske leida, sest raskel ajal jäävad inimesed oma asukohta, nad muutuvad konservatiivsemaks ja riskikartlikumaks,“ rääkis Naidoo.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456