Autorid: Toomas Kelt, Harro Puusild • 14. veebruar 2024

Keila tööstusettevõttes on enam kui pool töötajatest osanikud

Maailma suurimate kaablitootjate hulka kuuluv Prysmian Group korraldab ettevõttes kampaaniaid, et töötajatele soodsatel tingimustel aktsiaid pakkuda. Üle poole Keila tehase töötajatest on tööandja aktsionärid.
Vasakult Tarvo Leppik, Kadri Armas ja Veiko Salumaa.
Foto: Harro Puusild

Meil on väga motiveeriv aktsiaprogramm, mis on kättesaadav kõigile töötajatele, ütleb kaablitööstuse Prysmian Group Baltics kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Kadri Armas. Tööstusuudised rääkis ettevõtte juhi Tarvo Leppiku, kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Kadri Armase ning tehasejuhi Veiko Salumaaga ettevõtte käekäigust, tööjõust, tööstusolukorrast ja paljust muust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456