Autor: Rivo Sarapik • 8. september 2020

„Värbamine ei ole kunagi olnud nii raske”

Eesti toitlustuses ei ole kunagi olnud töötajate värbamine nii raske kui on praegu, ütles Eesti ühe suurema toitlustusettevõtte Baltic Restaurants Estonia juht Aaro Lode.
Aaro Lode.
Foto: Andras Kralla

Lode rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis kõlanud intervjuus, et praegu põhjustab värbamise keerukust töötukassa. Lode sõnul hoiab töötukassa jagatav abiraha inimesi kodus. Samuti näeb ettevõtte juht, et tööturu olukord on endiselt töötaja poole.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456