Autor: Romet Toomas Tiitsaar • 17. jaanuar 2023

Kaheksa universaalset õppetundi, kuidas ettevõttes rohkem väärtust luua ja kasvada

Kuidas ettevõttes paremini väärtust luua?
Foto: Andriy Popov/Scanpix
Taani IT-firma Dixa asepresident Siim Viidu jagab soovitusi, kuidas paremini luua väärtust tootes, tiimitöös ja müügis.

Seekordne „Lavajuttude“ saade on salvestatud 2022. aastal oktoobris toimunud IKT aastakonverentsil. Taani IT-firma Dixa asepresident Siim Viidu jagab õppetunde, mida ta on saanud, juhtides tiime nii Londonis, San Franciscos kui ka Tallinnas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456