Autor: Helen Roots • 14. mai 2024

Kumba kardad, kas läbikukkumist või hoopis edu?

Hirm ebaõnnestumise ees on uuringute kohaselt ettevõtjate peamine hirm ja professionaalse arengu takistaja, ent samavõrra kardetakse – üllatus! – ka edu.
Fotol koolitaja ja Mindset Fitnessi asutaja Kerdu Lenear ning Personaliuudiste juht Helen Roots
Foto: Andres Laanem

Mindset Fitnessi asutaja ja koolitaja Kerdu Leneariga tuleb juttu asjadest, mis toimuvad meie peas, nii, et me sellest ise suurt midagi ei tea – räägime alateadvusest ja sellest, kuidas teatud protsessid meid meie tööülesannetes mõjutavad. Mismoodi takistavad meid hirm ebaõnnestumise ja edu ees ning missugused sümptomid on omased petturi fenomenile?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456