Autorid: Image Wear, Aare Ets • 8. mai 2019

Image Wear – 60 aastat Soome pereettevõtet

Soomest Tamperest pärit pereettevõte Image Wear Oy tähistab septembris oma 60. sünnipäeva. Krapsakas kuuekümnene on nüüdseks kasvanud Soome juhtivaks ja Euroopa arvestatavaks tööriiete tarnijaks. Juubelit tähistatakse Image Weari esinduskauplustes üle kogu Soome ja Eestis.
Foto: Image Wear

Image Wear: töö muudab inimest. Muudab elu.

1987. aasta kevad oli Vettenrantade peres uute alguste aeg. Tamperelased Pekka ja Auli Vettenranta astusid oma elus suure sammu ja hakkasid ettevõtjateks, ostes 1959. aastal rajatud firma Laitosto äritegevuse. Nad otsustasid hakata soomlastele korralikke tööriideid pakkuma – ja juba esimestest päevadest oli selge, et esmaklassiliste tööriiete tegemine ja oma alal teerajajajaks olemine tähendab pidevat õppimist ja valmisolekut muutusteks. Sama uuenemis- ja uuendamismeelset vaimu õhkub Image Weari tegevusest ka praegu, kui põlvkonnad on vahetunud ning lapsed Janne ja Kati ettevõtte juhtimise üle võtnud.

Image Wearis me teame hästi, mida eestlaste ja soomlaste jaoks tähendab töö, meisterlikkus ja ametiuhkus. Töö annab inimesele identiteedi ja elule rütmi, võimaluse õppida ja areneda, ühtekuuluvustunde ja usu homsesse. Tööriie ei ole pelgalt kehakate: seda selga pannes võtab inimene sisse oma väärika koha professionaalina haiglas, tehases, ehitusplatsil, köögis – kus iganes tema töö teda ootab. Meie kutsumus on olla päevast päeva nende kõrval, kes usaldavad meiega oma töiseid väärtusi jagada. Soovime teenida neid argielu kangelasi kõikjal, kus nad oma tööd teevad.

Hoolikalt valitud materjalid vormuvad meie osavates kätes tänapäeva rangetele standarditele vastavateks kvaliteetseteks tööriieteks. Oma klientide pealt näeme ka seda, kuidas tööelu pidevalt muutub. Omalt poolt pakume uusi tehnoloogiaid ja uuenduslikke materjale, et hõlbustada töötamist muutuvas töökeskkonnas. Kuigi töö võtab järjest uusi vorme, jääb püsima professionaalsuse väärtus.

Foto: Image Wear

Et muutuste tuules mitte pead kaotada, peavad juured tugevalt maas olema. Aastakümnete jooksul järjekindlalt kasvanud Image Wear ammutab oma jõu Soome sisust ja sitkusest. Oleme uhkusega osa Soome tööelu ajaloost ja Soome proffide eduloost. Sama loomulikult kuuluvad meie argipäeva uue elu märksõnad: netikaubandus, mahetoit, kaugtöö ... Me ei triivi lihtsalt muutuste tuules, me tahame olla muutuste tegijad ja eestvedajad, et juhtida kogu valdkond uutele radadele.

Kui midagi siin maailmas on jäävat, siis on see kasvu, arengu ja muutuste möödapääsmatus. Ning inimeste vajadus teha tähendusrikast tööd. Image Wear on põiminud need püüdlused tugevaks kangaks – et seeläbi midagi täiesti uut luua.

Image Weari juubeliaasta tegemisi võib jälgida ettevõtte veebilehel ning sotsiaalmeedias (LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter).

Image Wear on 1959. aastast tegutsev edukas Soome pereettevõte. Oleme Soome juhtiv ja Euroopa arvestatav tööriiete tarnija. 2017. aastal andis ettevõte Soomes tööd 153 ja Eestis 175 inimesele, kogukäive oli 29,3 miljonit eurot. Image Weari kontserni kuuluvad Tamperes tegutsev emaettevõte Image Wear Oy ja Eesti firma Image Wear AS.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456