Autor: Helen Roots • 19. mai 2022

TOP-käive Eesti tööhõiveagentuurides ja tööjõurendifirmades

Esimeses kvartalis suurimat käivet näidanud ettevõtte leiame ka suurima maksuvõla TOPi esikolmikust, samuti käibemuutuse TOPi miinus-esikohalt.
Sektori suurimad kasvatavad usinalt käivet, ent kaotavad turuosa.
Foto: Pixabay

Tööhõiveagentuurid ja tööjõurendiga tegelevad firmad moodustavad Eesti eraettevõtetest 0,7% ja neis töötab 1,7% Eesti erasektori töötajatest. Sektori ettevõtted annavad 0,4% Eesti eraettevõtete käibest ja sektori viimase nelja kvartali töötajakohane käive on 26% Eesti keskmisest. Sektori suuremad ettevõtted on aastaga oma nelja kvartali koondkäibeid küll kasvatanud, ent kaotanud turuosa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456