13. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristjan Vanaselja: töötamine peab olema tore!

Foto: Marek Unt
Kristjan Vanaselja mäletab, et oli juba lapsepõlves küllaltki isepäine ega püsinud raamides. Tal ei olnud kindlaid eesmärke ja laste klassikalisi unistusi kellekski saada. Esimene töökoht andis õige mõistmise, miks ja mille pärast tööl käia.

14 palgalist töötajat

80 000 registreeritud kasutajat, nendest 8000 Leedus

Iga kuu kandideerib 8000–9000 inimest

Iga päev, sh laupäeval, pühapäeval, on tööl 100–120 tööampsajat

Detsembris vahendati ligi 3400 tööampsu

Paljud inimesed ei otsi püsivat tööd, vaid soovivadki teha ajutisi tööotsi

GoWorkaBiti töövahendust kasutab sadu ettevõtteid

Vahel jäävad ka mõned positsioonid täitmata, kuid enamasti on põhjus see, et tööandja pakutavad tingimused ei ahvatle ampsajaid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456