• 21.05.19, 09:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Retseptid tulevikutöötajale ja -tööandjale

Kas tulevikutöö on loosung või reaalsus? Milliseid oskusi, teadmisi ja hoiakuid tööandja ja töötaja edaspidi vajavad? Kas võtta midagi kaasa ka minevikust? Neile küsimustele otsib vastuseid enamik tööandjaid.
Retseptid tulevikutöötajale ja -tööandjale
  • Foto: Pixabay
Teekonnale tänasest päevast tulevikku suundub igaüks oma pagasiga. Edukogemust, läbikukkumist, uusi teadmisi, tehtud vigu, häid ja kehvemaid suhteid, erinevaid juhtimisstiile ja palju muud leidub nii töötaja kui ka tööandja kogemuste seljakotis. Ühel hetkel kohtutakse tööturul, et kogemused ühendada ja mõnda aega koos edasi liikuda.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.25, 14:23
Mobiilne kokteilibaar Booze Mule tuleb kohale ja tõmbab sündmuse käima
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele