Autor: Personaliuudised.ee • 23. oktoober 2019

Tööturu sügistrendid 2019 – inimesed soovivad rohkem väljakutseid ja enesearengut

20. oktoobril lõppes CV-Online'i tehtud iga-aastane küsitlus „Tööturutrendid 2019”, mis selgitas välja, milline on inimeste rahulolu oma töökohaga, kui aktiivselt vaadatakse hetkel tööturul ringi ja mis paneb inimesi esimesel võimalusel töökohta vahetama. Sel korral osales küsitluses 945 inimest, kellest 84% olid töötavad inimesed ja neist 42% on samas ettevõttes töötanud juba kolm või enam aastat.
Foto: Pixabay

Küsitlusest selgus, et enim ollakse rahul oma töö asukohaga (50%), kuid pea sama olulisel kohal on rahulolu kolleegide (45%) ja töö väljakutsetega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456