Autor: Merje Klopets • 7. veebruar 2020

Kuidas luua meeskond, mis loob tulemusi?

Konkurents talentide pärast on tihedam kui kunagi varem. Kui aga talendikad inimesed värvata, siis kuidas luua nende vahel sünergia ja nad meeskonnana tööle panna?
sTARTUp Dayl toimunud paneelis osalesid Swedbanki karjäärikeskuse juht Liisa-Maria Lees, Estanci juht Mihkel Tammo, Salvi kaasasutaja Jeff McClelland ja Starshipi personalijuht Grete Kotkas (pole pildil).
Foto: Laura Oro

Uuringud ütlevad, et inimese teeb töös õnnelikuks see, kui tema tööl on eesmärk, tema kõrval on inimesed, kellelt saada uusi ideid ja neil on võimalus tööalaselt areneda, saada paremaks ja kompetentsemaks. Tööandja ülesanne on luua keskkond, kus inimestele on see võimaldatud. Ent kuidas luua tugevaid, hästi toimivaid tiime?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456