Autor: Ülle Matt • 9. aprill 2020

Kuidas hoida kodukontoris oleva meeskonna motivatsiooni?

Swedbanki personalijuht Ülle Matt
Foto: Jake Farra
Väga paljud Eesti ettevõtted sattusid hiljuti mõnevõrra uudsesse olukorda, kus võimalusel viidi suurem osa töökorraldusest kodukontoritesse. Swedbanki personalijuht Ülle Matt jagab soovitusi, kuidas uues olukorras meeskonna motivatsiooni ja efektiivsust hoida.

Kuigi väga paljud ettevõtted olid ka enne eriolukorda kaugtöö tegemist praktiseerinud, siis vähestes oli rakendatud seda iga päev. Praegu on aga enamiku meie jaoks kodu ja töö omamoodi üheks saanud. See toob endaga kaasa ka omajagu katsumusi – paljud pered on harjunud küll koos elama, aga mitte iga päev koos töötama ja õppima. Mis aitaks seda teha?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456