Autor: Kai Saard • 15. aprill 2020

Protexi personalijuht Kai Põldvee-Mürk: tööd veel jagub, aga värbamine seisab

Protex Balti personalijuht Kai Põldvee-Mürk
Foto: Meeli Küttim
Milline praktika on praeguses eriolukorras kasutusel tekstiiliettevõttes Protex? Näiteks pandi tootmistöötajate jaoks infotahvlitele üles tänukiri, milles ettevõtte juhtkond tänab kõiki töötajaid nende tubli töö ja panuse eest. „Praegu on töötajate jaoks väga oluline teada ka seda, et ettevõttes tööd veel jätkub,ˮ kommenteerib ettevõtte personalijuht Kai Põldvee-Mürk.

Materjale ei jätku

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456