Autorid: Evely Gorobinski, Kai Saard • 9. aprill 2020

Evely Gorobinski: 10 soovitust juhtidelt

SOL Balticsi personali- ja kvaliteedijuht Evely Gorobinski
Kinnisvarahooldust pakkuv SOL Baltics on praegu olukorras, kus riigi abipaketid ei aita, mistõttu tuleb kriisiga toimetulekuks oma töötajate tööd ümber korraldada, töötasusid vähendada ja koondada. Töö tähendus on aga sootuks muutunud, ütleb ettevõtte personali- ja kvaliteedijuht Evely Gorobinski.

Evely Gorobinski ütleb, et kaugtöö oli SOL-is igapäevane ka enne kriisi. „Siiski tõdesime, et kuigi olime sellega harjunud, siis mitte sellises mastaabis, nagu me hetkel oleme sunnitud seda meie kontoritöötajatega tegema. Otsustasime oma kontorid sulgeda ja kogu töö paari päevaga ümber korraldada nii, et keegi ei peaks kontorisse tulema. See tähendas ka paberivaba töökorralduse loomist, mis oli alguses vast kõige keerulisem. Harjumatu oli ka see, et kui enne tegime kodukontori päevi, siis nüüd räägivad kontoritöötajad, et igatsetakse kontoripäevi. Meie kontorites on alati valitsenud kodune ja soe õhkkond, ma usun, et just sellest tunnevad meie töötajad praegu puudust.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456