Uudised
Ainult tellijale

Evely Gorobinski: 10 soovitust juhtidelt

SOL Balticsi personali- ja kvaliteedijuht Evely Gorobinski  

Kinnisvarahooldust pakkuv SOL Baltics on praegu olukorras, kus riigi abipaketid ei aita, mistõttu tuleb kriisiga toimetulekuks oma töötajate tööd ümber korraldada, töötasusid vähendada ja koondada. Töö tähendus on aga sootuks muutunud, ütleb ettevõtte personali- ja kvaliteedijuht Evely Gorobinski.

Evely Gorobinski ütleb, et kaugtöö oli SOL-is igapäevane ka enne kriisi. „Siiski tõdesime, et kuigi olime sellega harjunud, siis mitte sellises mastaabis, nagu me hetkel oleme sunnitud seda meie kontoritöötajatega tegema. Otsustasime oma kontorid sulgeda ja kogu töö paari päevaga ümber korraldada nii, et keegi ei peaks kontorisse tulema. See tähendas ka paberivaba töökorralduse loomist, mis oli alguses vast kõige keerulisem. Harjumatu oli ka see, et kui enne tegime kodukontori päevi, siis nüüd räägivad kontoritöötajad, et igatsetakse kontoripäevi. Meie kontorites on alati valitsenud kodune ja soe õhkkond, ma usun, et just sellest tunnevad meie töötajad praegu puudust.ˮ

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700