Autor: Keishy Margus • 6. juuli 2020

Kuidas jääda silma konkurentsitihedal tööturul?

Viimaste kuude mõjutused on tööjõuturu trende muutnud. Varasem suur tööjõupuudus on kriisi tõttu vähenenud. Kuna töökohti on kas sama palju või vähem kui enne, on kandideerimine paljudele ametikohtadele muutunud tunduvalt konkurentsirohkemaks. Kuidas kandideerimisprotsessis edukalt silma jääda, kui kandidaate on palju ning kuidas tulla toime ei-vastustega?
Foto: Unsplash

Kui pikka aega on pidanud ettevõtted kandidaatide nimel võitlema ja võistlema, siis lähiajal võib täheldada seda, et teatud valdkondades võib töökohtadele kandidaate olla varasemast rohkem. Konkurentsisõel unistuste töökohale kandideerides võib olla tihedam kui varem. Seda on märgata juba praegu. Siin on mõned soovitused, kuidas tihedas konkurentsis töövestlusteks hästi valmistuda, intervjuudel silma jääda ning kuidas mitte motivatsiooni kaotada kui järjestikus juba mitmes ei-vastus tuleb?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456