Autor: Kristel Napritson • 21. august 2020
Ainult tellijatele

Kiusamine töökohal – uus normaalsus?

Heaolu on tähtis igale indiviidile, kuid selle mõiste olemus võib olla igaühe jaoks erinev. See, et inimesed mõistavad heaolu all erisuguseid asju, tuleneb sellest, et inimesed kasvavad üles isemoodi keskkondades ning on ümbritsetud erinevatest inimestest, väärtustest ja situatsioonidest.

Autor: Pixabay

Heaolu mõjutavad paljud tegurid, näiteks tervis, pere- ja sõprussuhted, kuid ka suhted töökohal. Järjest enam pööratakse tähelepanu koolikiusamisele, aga sama palju tuleks tähelepanu pöörata ka kiusamisele töökohal. Inimesed tunnevad füüsilise ahistamise ära kergemini kui psühholoogilise ahistamise ja seetõttu jääb kiusamine töökohal üsna tihti tähelepanuta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700