Autor: Kristel Napritson • 21. august 2020

Kiusamine töökohal – uus normaalsus?

Heaolu on tähtis igale indiviidile, kuid selle mõiste olemus võib olla igaühe jaoks erinev. See, et inimesed mõistavad heaolu all erisuguseid asju, tuleneb sellest, et inimesed kasvavad üles isemoodi keskkondades ning on ümbritsetud erinevatest inimestest, väärtustest ja situatsioonidest.
Foto: Pixabay

Heaolu mõjutavad paljud tegurid, näiteks tervis, pere- ja sõprussuhted, kuid ka suhted töökohal. Järjest enam pööratakse tähelepanu koolikiusamisele, aga sama palju tuleks tähelepanu pöörata ka kiusamisele töökohal. Inimesed tunnevad füüsilise ahistamise ära kergemini kui psühholoogilise ahistamise ja seetõttu jääb kiusamine töökohal üsna tihti tähelepanuta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456