Autor: Personaliuudised.ee • 30. september 2020

Praktilisi näpunäiteid: alkoholivaba elustiili juurutamine töökeskkonnas

Järjest enam otsivad inimesed võimalusi, kuidas elada tervemalt ja täisväärtuslikumalt. Katsetatakse kõikvõimalikke dieete ja trenne ning püütakse leida tervislikke viise lõõgastumiseks. Nii ei olegi imestada, et ka üleskutse septembris kuu aega alkoholist puhata kogub iga aastaga üha enam järgijaid.
Tervise Arengu Instituudi alkoholi ja tubaka valdkonna juht Anneli Sammel
Foto: Tervise Arengu Instituut

Tervise Arengu Instituut (TAI) on viimastel aastatel ärgitanud ettevõtteid ja organisatsioone samuti aktsiooniga liituma ja töötajatele eeskuju näitama. Kuidas seda aga praktilises töökeskkonnas ellu viia?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456