Autor: Personaliuudised.ee • 5. oktoober 2020

Eestis enneolematu õppevorm pälvis aasta haridusteo tunnustuse

Äsja toimunud „Eestimaa õpib ja tänab“ aasta õpetaja galal pärjati aasta haridusteo tiitliga Cleveroni ja Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainori koostöös käivitunud töökohapõhise kõrgharidusõppe projekti.
Cleveroni pärjati aasta haridusteo tiitliga
Foto: Cleveron

Cleveroni akadeemia alustas Viljandis õppetööga eelmise aasta sügisel, asudes 20 tudengile pakkuma tehnoloogiakõrgharidust Eestis ainulaadsel robootikatarkvara arenduse õppekaval. Akadeemia programm põhineb Eesti IT-hariduses ainulaadsel nn integreeritud õppemeetodil, kus samal ajal akadeemilise õppega saab tudeng Cleveroni tiimides oskusi kohe ka päriselus rakendada. Keskendutakse isejuhtivate sõidukite arendamisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456