Autor: Marie Evart • 29. detsember 2020

Värbamisekspertide soovitused: mis on 2021. aastal värbamises möödapääsmatu?

2020. aasta muutis värbamises väga paljut. Kes oleks arvanud, et meid kistakse välja senisest töörütmist ja sunnitakse leidma hoopis uusi viise värbamiseks. Arvatavasti kasutasid kõik sel aastal oma töös rohkem tehnoloogiat kui kunagi varem.

Teistsuguses olukorras töötamine pani mõtlema, millised töövahendid on abiks ja millised tekitavad stressi. 2021. aasta saab olema värbamises endiselt muutusi täis ja huvitav. RecruitLabi CMO Marie Evart pani uuele aastale vastu minnes kirja mõned tähelepanekud, millele lisasid oma kommentaarid Ly Malk ABB-st, Kristiine Kukk Veriffist, Keiu Kaitsa Brandemist, Julia Jolkin IT Talendist ja Renita Käsper Babbelist.

Foto: Pixabay
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456