Autor: Personaliuudised.ee • 25. jaanuar 2021

Tulemas on tööõiguse seminar koos Thea Rohtla ja Tööinspektsiooniga

24. märtsil toimub koostöös spetsialistide Thea Rohtla, Kaire Saarepi ja Piret Kaljulaga üks eriti praktiline tööõiguse seminar.
Vasakult Thea Rohtla, Kaire Saarep ja Piret Kaljula

Seekordsel seminaril vaatame otsa suurimatele vigadele, mis on kriisi ajal seoses töösuhetega tehtud ning vastame olulistele küsimustele töövaidluste lahendamise, töötasu maksmise, riskianalüüsi koostamise, vaktsineerimise ja paljude teiste teemade kohta.

Keda näha ja kuulda saab?

Töösuhete ülesütlemine ja töölepingu muutmine

Tööinspektsiooni nõustamisjurist Kaire Saarep räägib töösuhete ülesütlemisest, näiteks koondamine, aga jutuks tulevad ka muud küsimused, mis on Tööinspektsiooni töölauale peamiselt sattunud. Samuti räägime töölepingu muutmise kõige põletavamatest küsimustest.

Töökeskkonna meetmed

Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula räägib töökeskkonna meetmetest COVID-19 valguses: maskid, vaktsineerimine, riskianalüüs jpm.

Praegu kehtib tööõiguse seminari kõige soodsam hind: üksnes 179 eurot + km (täishind 229 eurot + km). Osta soodsalt!

Rohkem infot saad SIIT.

Kodukontor ning tööaja ja töötasu muudatused

Rohtla Law jurist Thea Rohtla ütleb, et toimetulek ja ellujäämine tööelus COVD-19 viiruse olukorras paneb proovile poolte koostöö ning sõltub nii töötaja kui ka tööandja arusaamisest sellistest mõistetest nagu mõistlikkus, hea usk ja tahe, lojaalsus.

Kodukontor ning tööaja ja töötasu muudatused, ka koondamine, on reaalsused juba 2020. aasta kevadest ning ei paista veel lõppevat. Räägime sellest, mis on oluline kaugtöö kokkuleppe sõlmimisel; kas, millal ja kuidas kohaldada TLS-i § 35 ja § 37 ning kuidas on koroonaaeg mõjutanud töövaidlusi.

Lisaks esitab Rohtla viiteid 2020 detsembris kuni 2021 jõustunud muudatustele töölepingu seaduses ja töövaidluste lahendamise seaduses.

Osalejate tagasiside tööõiguse seminaridele

- Reaalsed lahendid; kõige teravamad teemad, mis igapäevatöös ette tulevad.

- Esinejad on oma ala professionaalid ja suurte kogemustega. Praktilised näited on alati head.

- Meeldis, et toodi näiteid ja räägiti päriselu juttu juurde. Ei olnud vaid tühipaljas slaidide lugemine.

- Thea Rohtla on alati väga asjalik ja tema selgitused slaididel on põhjalikud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456