Autor: Personaliuudised.ee • 9. märts 2021

IKEA praktika: väärtuspõhine töövestlus

Tavaliselt uurivad tööandjad töötajate palkamisel esmalt oskuste, pädevuste ja asjakohase kogemuse kohta. IKEA värbajad keskenduvad töötajate juures eelkõige väärtustele ja mõtteviisile. IKEA Baltikumi inimeste ja organisatsioonikultuuri osakonna juht Laura Lustika jagas, miks on kompetentsid IKEA töövestlustel väärtuste järel teisejärgulised ja mida vestlustelt oodata.
IKEA Baltikumi inimeste ja organisatsioonikultuuri osakonna juht Laura Lustika

„„Kust sa energiat saad?”, „Mida sa teeksid, kui sul oleks 10 päeva piiramatu eelarve?”, „Milline on sinu unistuste puhkus?” – need on küsimused, mida küsime, kui tahame mõista inimeste väärtusi ja mõtteviisi,” ütles Lustika, tunnistades, et need pole töövestlustel just tavalised küsimused. Tema sõnul iseloomustavad IKEA esimest töövestlust isiksuse tundmaõppimine, avatud arutelu ja aus dialoog.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456