Autor: Personaliuudised.ee • 16. märts 2021

Eesti on talentide silmis Baltikumi ihaldusväärseim sihtriik

Ameerika Ühendriigid ei ole enam rahvusvaheliste talentide silmis esimene valik, kuhu soovitakse töö nimel kolida, selgus ülemaailmsest tööturu-uuringust. Balti riikidest valiti ihaldusväärseimaks sihtriigiks Eesti.
Foto: Andras Kralla

190 riigis rohkem kui 200 000 töötaja seas tehtud uuringust „Decoding Global Talent 2021” selgusid sihtriigid, kuhu on rahvusvahelised talendid valmis töö nimel kolima. Maailma ihaldusväärseimaks sihtriigiks valiti Kanada, mis võttis esikoha üle Ameerika Ühendriikidelt. Balti riikidest valiti ihaldusväärseimaks sihtriigiks Eesti, mis tuli 79. kohale, kuid langes 2018. aasta uuringuga võrreldes siiski tervelt üheteistkümne koha võrra.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456