Autor: Kristi Kool • 30. märts 2021

Kogemuslugu: tööohutus ei ole ainult tööohutusspetsialisti mure

Ehkki töökeskkonna teemad saavad üha enam tähelepanu, kehtib arusaam, et nende küsimustega tegelemine peaks olema ettevõtte tööohutusspetsialisti või tööohutusosakonna pärusmaa. Stoneridge Electronics AS jagab oma kogemust uue rahvusvahelise tööohutuse ja töötervishoiu standardi elluviimisel, kus kokkuvõttes pidi oma panuse andma kogu ettevõte.
Töökeskkonna- ja keskkonnaspetsialist Evelin Org käis eelmisel aastal ise ka ühe päeva tehases tööl.
Foto: Stoneridge Electronics

Elektroonikaseadmete arendajal ja tootjal Stoneridge Electronics AS-il polnud varasemat tööohutuse ja töötervishoiu (TTO) standardit, mis oleks ülemineku uuele ISO 45001 standardile lihtsamaks teinud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456