Autor: Personaliuudised.ee • 1. aprill 2021

Eksperdid soovitavad: kuidas ennetada või ületada veebiväsimust?

Paljud töötajad on juba kuid või suisa aasta aega töötanud kodukontoris, pidades päevas mitmeid veebikoosolekuid. Kuidas ennetada või leevendada veebiväsimust olukorras, kus kodukontori ajastule veel niipea lõppu ei näi tulevat? Nippe ja kogemust jagavad Peaasi.ee tegevjuht ja kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa ning Circle K personalijuht Piret Kask.
Peaasi.ee juht Anna-Kaisa Oidermaa
Foto: Tairo Lutter / Postimees / Scanpix

Anna-Kaisa Oidermaa ütleb, et koroonapandeemia aasta on kasvatanud hüppeliselt veebiväsimuse teket, kuna suur osa tööst ja ka eraelust on kolinud veebi. „Päevad läbi veebikohtumistel olemine ja seejärel ka sõpradega vaid veebis suhtlemine tekitab inimestes veebiväsimust ning mõjub tuntavalt igaühe vaimsele tervisele. Veebiväsimus ei ole üksnes moodne termin, vaid reaalne murekoht, millele üha rohkem tähelepanu pöörata, kuna iseloomult on see sarnane läbipõlemise ja vaimse kurnatusega,“ lausus Oidermaa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456