Autor: Kai Saard • 9. aprill 2021

HKScani personalidirektor: vaja on riigi selget kommunikatsiooni

„On vaja selgeid sõnumeid vaktsiinide, vaktsineerimise ja ka selle kohta, kas toiduainetööstuse töötajad on piisavalt olulised riigi julgeoleku jaoks, et nad saaksid esmajärjekorras vaktsineeritud,ˮ ütleb HKScani personalidirektor Relika Rohtoja.
Foto: Marek Metslaid

Fookuses vaimne tervis ja juhtimisinstrumendid

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456