Autor: Kai Saard • 7. aprill 2021

Leelia Rohumaa: tööseadusi on vaja muuta sõltumata sellest, kas parasjagu on pandeemia või mitte

Praegused õigusaktid ei lahenda paljusid kaugtööga seotud küsimusi. Tõenäoliselt on kaugtöö lähitulevikus aga jätkuvalt väga populaarne töövorm sõltumata sellest, kas parasjagu on pandeemia või mitte, ütleb Pipedrive’i globaalne personalijuht Leelia Rohumaa, kes räägib muu hulgas, millised suured kultuurilised muudatused on Pipedrive’is toimunud.
Leelia Rohumaa
Foto: Helis Hämarsalu

Kodukontor kui suur kultuuriline muutus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456