Autor: Sirje Tammiste • 16. aprill 2021
Ainult tellijatele

11 tegurit, mis aitavad töötaja motivatsiooni luua ja hoida

Tammiste personalibüroo looja ja tegevjuht Sirje Tammiste võtab pulkadeks selle, millised üldised motivatsiooniallikad ning sisemised ja välised motivaatorid mõjutavad seda, millise innuga inimene tööd teeb.

Autor: Unsplash

Kuuluvustunne kui motivatsiooniallikas näitab, mil määral vajab inimene suhtlemisvõimalusi – naudib ta kolleegidega koostöö tegemist, ühiseid arutelusid, mõnusaid kohtumishetki ja ühist pingutamist või pigem eelistab ta omaette tööd teha.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700