Autor: Sirje Tammiste • 19. märts 2021

7 motivaatorit, mis töötajad tegutsema paneb

Kas tead, mis on sind käivitav jõud? Et kui seda töös on, ununeb väsimus, tunned rõõmu ja rahulolu? Kas tead, mis motiveerib sinu kolleege? Tavapäraselt osatakse välja tuua raha ja tunnustus. Kuid valikulaud on palju laiem.
Tammiste personalibüroo juht Sirje Tammiste
Foto: Andres Laanem

Kuigi saame kasutada motivatsiooniküsimustikke, aitavad ehk ka järgnevad read mõlemale küsimusele vastuseid leida. Tutvustan teile skaalasid, mille motivatsiooniküsimustik välja toob – võid ennast või mõnd kolleegi hinnata skaalal 1–10.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456