Autor: Personaliuudised.ee • 16. aprill 2021

Kuidas korraldada tervislikku ja keskkonnasõbralikku koosolekut?

Koosolekud ja üritused on tähtis ning ajamahukas osa tänapäevase töötamise kultuurist. Ühtlasi on iga koosolek ja üritus võimalus parandada teadlikkust tervisliku toitumise, liikumise ning keskkonnasõbralike valikute teemal.
Foto: Pixabay

Seetõttu koostati Maailma Terviseorganisatsioonis praktiline juhend „Tervislike ja jätkusuutlike koosolekute plaanimine” ning kontroll-loend, mille küsimustele võiks saada jah-vastused ja vaatamegi neid lähemalt. Paljusid põhimõtteid saab ka kodukontoris peetavate koosolekute puhul kasutada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456