Autor: Personaliuudised.ee • 20. aprill 2021

Kas tööandjat tuleb teavitada, kui kokkulepitud kaugtöö asukoht muutub?

Tööandja on töötajal lubanud teha kaugtööd. Kaugtöö asukohaks on kokku lepitud töötaja linnakorter, kus on töötajal oma töönurk, millest on töötaja ka tööandjale pildi saatnud ja mille tööandja on heaks kiitnud. Kuna lastel on koolivaheaeg, siis plaanib töötaja kogu perega maale minna, kust ta aga kaugtööd edasi teha soovib. Kas töötajal tuleb tööandjale teada anda, et ei tee tööd korteris, vaid maakodus?
Foto: Pixabay

Asja selgitab Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist Greete Kaar.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456