Autor: Ülle Matt • 3. mai 2021

Koosolekute korraldamise 10 kuldreeglit, mille järgimisel võidad kolleegide austuse

Virtuaalsed koosolekud on juba enam kui aasta aega lahutamatu osa meie kõigi igapäevast. Aastaga oleme õppinud kalendrikutseid välja saatma mängleva kergusega, kuid see on tekitanud ka olukorra, kus osa kolleegidest ei saa lakkamatute koosolekute tõttu terve tööpäeva jooksul tooliltki püsti tõusta.
Swedbanki personalijuht Ülle Matt
Foto: Jake Farra

Vastutus kolleegide aja heaperemehelikul kasutamisel lasub just koosoleku kokkukutsujal. Aasta jooksul on kogutud palju kogemusi ja nippe, mis aitavad koosolekute korraldamisel vastutustundlikult käituda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456