Autor: Kai Saard • 4. mai 2021

Palgapsühholoogia ehk millega peaks arvestama, kui räägime rahast ja motivatsioonist?

Pipedrive'i coach Jorgen Matsi võttis eelmise aasta Palga Päeva konverentsil sõna palgapsühholoogia teemal, rääkides peaasjalikult sellest, millega tuleks tööandjal arvestada, kui tuleb juttu rahast ja töötaja motiveerimisest.
Kuvatõmmis Jorgen Matsi videoettekandest.

Raha on meie jaoks ilmselt palju käegakatsutavam ja reaalsem kui motivatsioon. Kuidas võiks need kaks olla seotud ja millele võiks tööandjad palgaläbirääkimisi pidades tähelepanu pöörata, võttes arvesse teadmisi psühholoogiast?

Millist mõju omab palgatõus ja millist palga vähendamine? Püüame heita valgust nende küsimuste vastustele psühholoogia perspektiivist.

PS! Tänavune Palga Päev toimub 8. septembril Kaja kultuurikeskuses ja praegu saad osta pileti kõige soodsama hinnaga.

Vaata, kes üles astuvad ja pane end kirja SIIN.

Vaata videost, milliseid soovitusi annab Jorgen Matsi edukate palgaläbirääkimiste pidamiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456