Autor: Personaliuudised.ee • 11. mai 2021

Uuring: vaid 9% Eesti inimestest töötab täielikult kodukontoris

Gjensidige kindlustuse tellitud ja NielsenIQ tehtud uuringust tuli välja, et 40% Eesti elanikest töötab ka COVID-19 pandeemia ajal väljaspool kodu, samas kui vaid 9% töötab täielikult kodukontoris. Vaheldumisi töökohal ja kodukontoris töötab ligi kolmandik inimestest.
Enamik inimesi töötab vaheldumisi nii kodus kui kontoris.
Foto: LightField Studios, Panthermedia

Kuigi koroonaviiruse tõttu on inimeste omavahelisi kontakte märkimisväärselt piiratud, töötavad 40% Eesti inimestest väljaspool kodu ja seda peamiselt töö iseloomu pärast, mis ei võimalda tööülesandeid kodust täita. Baltikumis on Eesti inimesed selle näitaja poolest esirinnas – uuringu järgi töötab väljaspool kodu 36% Läti ja 28% Leedu inimestest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456