Autor: Eesti Tööandjate Keskliit • 6. august 2021

Ülle Matt: paindlikkust töösuhetes on vaja sõltumata koroonaajast

Paindlikkust on päriselt töösuhetes vaja, ütleb Swedbank Eesti personalijuht Ülle Matt. „Ühelt poolt on loomulikult koroonaaeg meile näidanud, miks seda vaja on ja kuidas seda ellu viia. Aga paindlikkuse järele oli vajadus kindlasti ka juba ammu enne tervisekriisi. Edukamad on need, kes teemaga juba varem teadlikult tegelesid,” ütleb ta.
Swedbanki personalijuht Ülle Matt.
Foto: Jake Farra

„Tehnoloogia on maailma muutnud ja muutnud meid ka inimestena. Ühelt poolt oleme töökeskkonnas, mis on varasemast palju intensiivsem – kaheksa tunniga, mis on nii-öelda ettenähtud tööaeg, teeme praegu tegelikult võrreldamatult palju rohkem kui kümme aastat tagasi. Teisalt on tehnoloogia muutunud ka maailma sedavõrd, et inimestel on uued ootused oma elule – nad ei taha enam ainult tööd teha, vaid tahavad päeva mahutada ka oma isikliku elu jaoks olulisi asju,” ütleb Ülle Matt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456