Autor: Lea Kimber • 12. august 2021

Lea Kimber: teeksime proovipäevi rohkem, kui meil tööandjana oleks seaduslik võimalus seda teha

Proovipäevad ehk proovitöö on suurepärane võimalus nii ettevõtetel kui ka potentsiaalsetel töötajatel teineteisega enne töösuhte sõlmimist tuttavaks saada. Maximas kasutame proovitöö näol pakutavaid võimalusi meeleldi ja sageli – õigupoolest kasutaksime rohkemgi, kui meil tööandjana oleks seaduslik võimalus seda teha.
Maxima personalijuht Lea Kimber
Foto: SANDRA PALM PHOTOGRAPHY

Tööotsijad, kes sageli pole pakutava tööga kokku puutunud, saavad tööd proovides ettekujutuse nii tööst kui ka ettevõttest ja tulevasest meeskonnast. Ettevõtted, eeskätt just need, kes ei eelda kandidaatidelt erialast töökogemust, väldivad valesid värbamisotsuseid ja uute töötajate kiiret lahkumist ettevõttest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456