Autor: Martin Järv • 26. august 2021

Selgusid Äripäeva Akadeemia ja IT Koolituse aasta koolitajad

Teisipäeval toimus Äripäeva koolitajate tunnustusüritus, kus mustkunstitrikkide saatel pälvisid tunnustuse parimad koolitajad.

Äripäeva Akadeemia ja IT Koolituse tunnustusüritus. Vasakult IT Koolituse juht Kadri Tammäe, koolitajad Henn Sarv ja Hannes Laaser ning Akadeemia juht Külli Duubas
Autor: Äripäev

Äripäeva Akadeemia aasta koolitajaks valiti Mare Pork ja parimaks IT-koolitajaks Henn Sarv.

Mare on karismaatiline ning kõrgelt hinnatud tippjuhtide ja juhtimisoskuste koolitaja. Tema koolituste alla kuuluvad alati välja müüdud „Tipptegijate kool“ ning „Rõõmustamisoskus kui juhtimistööriist“. Mare koolitustel käinud hindavad tema juures erinevate nägemuste aktsepteerimist, teravat mõtlemist ja oskust igas situatsioonis lahendust näha.

Henn on üle 20 aasta olnud IT Koolituste koolitaja. Tal on koolitusi rohkem, kui jõuab sõrmedel kokku lugeda. Kui ka varbad appi võtta, siis jääb väheks. Tema koolituste nimetused koosnevad tähtede ja numbrite kombinatsioonidest, mis infotehnoloogiast kaugele inimesele pigem segadust kui selgust loovad.

Tunnustuse said ka silmapaistvamad uustulnukad. Äripäeva Akadeemia aasta uus koolitaja on Hannes Laaser. Tema valdkond on hankejuhtimine. IT Koolituse parim uustulnuk Andre Sääsk keskendub Exceli ja Microsoft Teamsi õpetamisele.

Kõik tunnustuse pälvinud said raamitud aukirja ning hõbedase karika. Hennul õnnestus lisaks eelmainitule omastada mustkunstitriki käigus ka pudel viina.

Ülejäänud nautisid suupisted, mahedat muusikat ning mõnusaid seltskonnamänge, mille käigus leiti uusi tutvusi ning soojendati üles vanu. Oli meeldiv õhtu. Kohtume koolitustel ja järgmistel ühisüritustel.

Vaata Äripäeva Akadeemia koolituskalendrit SIIT.

Vaata IT Koolituse koolituskalendrit SIIT.

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Helle-Mai LambingPersonaliuudised.ee toimetajaTel:
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700